Hypnotherapie & Counselling

Omgeving Leiden en Utrecht

Get Adobe Flash player
drinkend kalf

Aanbevelingen cliënten

Ik heb onze sessies in jouw fijne onderkomen als prettig en veilig ervaren. De diverse technieken die jij hebt toegepast hebben mijn inzicht vergroot, wat zeker zal helpen bij mijn herstel van de burn-out. Als ik weer ergens tegenaan was gelopen maakte jij daar met behulp van een van jouw technieken gebruik van, zodat iets negatiefs toch iets positiefs opleverde… De tweezijdig labyrint vond ik een openbaring en haal ik mij nog vaak voor de geest als ik iets moeilijk vind. En zo het vertrouwen vind dat het wel weer goed komt.
Lisa - Maart 2017

 

In mijn zoektocht naar ander werk merkte ik dat ik overmatig last had van spanning. Iets waar ik zelf zo weinig mee kon. Om dit aan te pakken heb ik heel bewust voor de voor mij onbekende hypnotherapie gekozen. Deels uit nieuwsgierigheid, maar vooral omdat ik de spanningsklachten via het onderbewustzijn wilde benaderen. En zo kwam ik bij Alice terecht. Met vijf sessies heeft ze me weer flink op de rit gekregen. En ook al was het soms spannend, ik voelde me bij Alice vrij en veilig om de dingen te laten gebeuren zoals ze kwamen. Als ik moet uitleggen wat het me precies bracht, dan zou ik zeggen dat mijn lijf hiervoor een maat te groot was. Nu pas ik weer in mijn vel. Energetisch voel ik me groter, steviger, sterker. Met vertrouwen kijk ik de toekomst tegemoet.
Loek - Augustus 2016

 

Via internet de praktijk van Tussen de wilgen gevonden. Met weinig verwachtingen, maar met de intentie om gebrek aan richting en zelfvertrouwen aan te pakken. De methode die Alice gebruikte vond ik erg prettig en heeft geholpen om weer richting te hebben in mijn leven. Onbewust begon ik steeds lekkerder in mijn vel te zitten en inmiddels de therapie sessies afgerond en ik kan ik dit gevoel nog steeds vasthouden. Het voelt dat ik nu klaar ben voor de volgende stap.
Astrid (is een gefingeerde naam) - 21 juli 2016

 

Als gevolg van stress op mijn werk en een vervelende aandoening kreeg ik een burn out. Ik voelde me lichamelijk gesloopt en wist niet goed meer wat ik wilde. Een familielid van mij had goede ervaringen met hypnotherapie en daarom besloot ik dat ook te proberen met als belangrijkste wens het contact met mijn gevoel te herstellen. Via Google vond ik de praktijk van Alice. De praktijk is prachtig gelegen tussen de weilanden naast een oude molen wat direkt een ontspannen sfeer oproept. Het contact met Alice vond ik uitermate plezierig. Zij is vriendelijk en geïnteresseerd maar durft ook kritische vragen te stellen. Zij neemt steeds ruim de tijd en heeft veel aandacht voor de wensen van de client, zowel waar het gaat om het tijdstip van een afspraak (het kan ook 's avonds) als voor het verloop van een consult.
In overleg kozen we in iedere sessie voor een bepaalde techniek. In een aantal sessies heb ik geleerd om weer naar mijn innerlijke stem te luisteren. Ik ben nog niet hersteld maar heb wel weer het gevoel dat ik op de goede weg ben.
Anne

 

Hypnotherapie is absoluut niet zweverig en valt totaal niet te vergelijken met mensen op tv die onder hypnose gebracht worden en dan van alles uithalen en zich daar daarna niets meer van herinneren. Alice heeft mij in vier sessies van de nachtmerries afgeholpen waar ik al heel lang last van had. Ik had dit jaren eerder moeten doen!'
Maaike

 

Alice de Wit is een zeer deskundig en doortastend hypnotherapeute, na 6 behandelingen toch een ander mens geworden.
Zij is middels haar doortastende communicatieve vaardigheden en gebruikmakend van het werktuig  hypnotherapie in staat in relatief korte tijd tot de essentie van je problemen te komen  en je handvatten te bieden voor de toekomst. Hetgeen ik dagelijks nog profijt en plezier aan heb.
Tot slot vind ik dat de praktijk "tussen de wilgen" in tot de verbeelding sprekende omgeving staat.
Waarvoor dank.....
gr S

waterkip