Hoe kom ik er?

Routebeschrijving naar de Blauwe molen, Blauwemolenweg 10, Rijpwetering

Blauwemolenweg 10, Rijpwetering (niet in je navigatie zetten, die weet het niet)

Met de auto

Zet in je Tom Tom: Zuidweg 16, Rijpwetering, een klein garagebedrijf en een boerderij in de buurt.

Via Hoogmade kom je onder een tunnel (van de trein) door uit bij de garage (aan je linkerhand). Direct na die tunnel, dus nog vóór de garage, ga je linksaf.

Via de provinciale weg, de N445, dan heb je nr 16 met de garage en de boerderij aan je rechterhand en rijd je een klein stukje verder. Rechts nog vóór het tunneltje (van de trein) ga je rechtsaf over de brug. Vanuit Leiden is dat waarschijnlijk zo.

Dan rijd je op de Blauwemolenweg, hier mag je inrijden, bestemmingsverkeer. Aan je linkerhand heb je de trein. Rechts zie je grote elektriciteitspalen staan. Eerst een groot station met het 1e koppel palen en vóór het 2e koppel palen door het grijze ijzeren hek ga je rechtsaf. Rechts aanhouden en dan de weg volgen naar de molen.

Mijn praktijk is in het huisje naast de molen.

Ben je verdwaald, bel me: 06 120 88 287

Met de fiets

Vanuit Roelofarendsveen

Zet in je navigatie: Zuidweg 16, Rijpwetering, een klein garagebedrijf en een boerderij in de buurt.

Als je de boerderij aan je rechterhand hebt, rijd je een stukje door en ga je nog vóór het tunneltje (van de trein) rechtsaf over de brug.

Dan rijd je op de Blauwemolenweg. Aan je linkerhand heb je de trein. Rechts zie je grote elektriciteitspalen staan. Eerst een groot station met het 1e koppel palen en vóór het 2e koppel palen door het grijze ijzeren hek ga je rechtsaf. Rechts aanhouden en dan de weg volgen naar de molen.

Vanuit Leiderdorp kun je via een fietspad en een tunneltje op een weg naast het bos komen waar de pannenkoekenboerderij staat. Aan je rechterhand is dan de A4. Je rijdt door tot aan het einde van het bos, waar een fietsbruggetje is. Dan kom je op een fietspad en rijd je rechtdoor. (rechts is een tunneltje)

Je komt op een weg, niet naar links gaan, maar rechtdoor. Aan je linkerhand zie je een groot grijs hek staan, daar ga je in. Rechts aanhouden en dan met de weg mee naar links. Je ziet de molen al staan.

Vanuit Rijpwetering rijd je richting de A4 helemaal rechtdoor en uiteindelijk op de Zuidweg (aan je rechterhand zie je garage Rotteveel. Net voor het tunneltje ga je over de brug rechtsaf de Blauwemolenweg op. Bij het tweede koppel elektriciteitspalen ga je rechtsaf de eigen weg op. Dan zie je de molen al staan.